Mads Nygaard
  Forside   Biografi   Bibliografi   Anmeldelser   Foredrag   Mads på facebook
 
 

 

 


Bibliografi:

2015: Frø (Roman, Forlag:Peoples Press) Forventes udgivet:28-04-2015

2015: Prins Præcis (børnebog, Jensen & Dalgaard)

2012: Bill fra slapsvansegade (børnebog, Forlaget Turbine)

2012: Bidrag til novellesamlingen Hjemveje (Forlaget Bagland)

2012: Dixie og Hvalen i Sortehavet (børnebog, Forlaget Turbine)

2010: De 101 Største Øjeblikke i Dansk Fodbold, (Steen Ankerdal & Mads Nygaard, Lindhardt & Ringhof)

2009: Lille Palle Sølle Pølle, (børnebog, Lindhardt & Ringhof)

2008: Min kone snorker som en Drøm, (hørespil, Radiodrama)

2006: Kravl (roman, Politikens Forlag)

2006: Fantastiske Fortællinger (antologi, Per Kofods Forlag)

2005: Gylletankens Begravelse (Hørespil, Radiodrama)

2004: Den gamle Mand med Trækvognen (roman, Lindhardt & Ringhof)

2002: Skavanker (roman, Lindhardt & Ringhof)

2000: Koalaens Kærlighed (roman, Lindhardt & Ringhof)




Alle indbyggerne i byen Svæklinge er løbet tør for kræfter. De er små, tynde og slappe. Bageren kan ikke løfte ti gram gær. Købmanden kan ikke løfte en skumfidus. Hjemme hos Bill i Slapsvansegade nummer fem står det ikke meget bedre til. Bill kan næsten ikke komme op om morgenen, for dynen er alt for tung. Hans muskelløse forældre må hjælpes ad med at få dynen trukket af.....


Besøg Mads på Facebook Klik her
 
 

 

Forfatter Mads Nygaard - Mail: madsnaa@gmail.com