Mads Nygaard
  Forside   Biografi   Bibliografi   Anmeldelser   Foredrag   Mads på facebook
 
 

 

 


Bibliografi:

2015: Frø (Roman, Forlag:Peoples Press) Forventes udgivet:28-04-2015

2015: Prins Præcis (børnebog, Jensen & Dalgaard)

2012: Bill fra slapsvansegade (børnebog, Forlaget Turbine)

2012: Bidrag til novellesamlingen Hjemveje (Forlaget Bagland)

2012: Dixie og Hvalen i Sortehavet (børnebog, Forlaget Turbine)

2010: De 101 Største Øjeblikke i Dansk Fodbold, (Steen Ankerdal & Mads Nygaard, Lindhardt & Ringhof)

2009: Lille Palle Sølle Pølle, (børnebog, Lindhardt & Ringhof)

2008: Min kone snorker som en Drøm, (hørespil, Radiodrama)

2006: Kravl (roman, Politikens Forlag)

2006: Fantastiske Fortællinger (antologi, Per Kofods Forlag)

2005: Gylletankens Begravelse (Hørespil, Radiodrama)

2004: Den gamle Mand med Trækvognen (roman, Lindhardt & Ringhof)

2002: Skavanker (roman, Lindhardt & Ringhof)

2000: Koalaens Kærlighed (roman, Lindhardt & Ringhof)




(Roman, Forlag:Peoples Press)
Solveig har kun ét ønske: hun vil væk fra fødebyen Hirtshals. I avisen finder hun et billede af manden, der skal føre hende bort. Hun aner intet om ham, kun at han er medlem af Det Danske Frømandskorps. Manden hedder Fritjof og er mindst lige så fokuseret som Solveig. Blot har han ingen som helst intentioner om at finde den store kærlighed. Parret mødes under en militærøvelse i Nordjylland. Da Solveig byder sig til, øjner Fritjof muligheden for at få sig en tiltrækkende hushjælp. I løbet af ingen tid begynder det umage par at dele seng. Begge er de hårdhudede mennesker, men meget andet deler de ikke. Og da slet ikke ansvaret for det barn, der snart havner i dobbeltsengens sprække.
FRØ er en roman om krig - ikke i det store verdensbillede men mellem de fire vægge, der burde stå som en beskyttende ramme om en familie.
udkommer 28. april!



Besøg Mads på Facebook Klik her
 
 

 

Forfatter Mads Nygaard - Mail: madsnaa@gmail.com