Mads Nygaard
  Forside   Biografi   Bibliografi   Anmeldelser   Foredrag   Mads på facebook
 
 

 

 


Bibliografi:

2015: Frø (Roman, Forlag:Peoples Press) Forventes udgivet:28-04-2015

2015: Prins Præcis (børnebog, Jensen & Dalgaard)

2012: Bill fra slapsvansegade (børnebog, Forlaget Turbine)

2012: Bidrag til novellesamlingen Hjemveje (Forlaget Bagland)

2012: Dixie og Hvalen i Sortehavet (børnebog, Forlaget Turbine)

2010: De 101 Største Øjeblikke i Dansk Fodbold, (Steen Ankerdal & Mads Nygaard, Lindhardt & Ringhof)

2009: Lille Palle Sølle Pølle, (børnebog, Lindhardt & Ringhof)

2008: Min kone snorker som en Drøm, (hørespil, Radiodrama)

2006: Kravl (roman, Politikens Forlag)

2006: Fantastiske Fortællinger (antologi, Per Kofods Forlag)

2005: Gylletankens Begravelse (Hørespil, Radiodrama)

2004: Den gamle Mand med Trækvognen (roman, Lindhardt & Ringhof)

2002: Skavanker (roman, Lindhardt & Ringhof)

2000: Koalaens Kærlighed (roman, Lindhardt & Ringhof)




Dixies far har fået en splinterny mundharpe. Den er rød og dygtig. Alle, der puster i den, kan lave musik. Undtagen Dixie……


Besøg Mads på Facebook Klik her
 
 

 

Forfatter Mads Nygaard - Mail: madsnaa@gmail.com